logo

Słodki stół – jaki wybrać?

Słodki stół – jaki wybrać?

We wrześniu otworzyliśmy zapisy na sezon ślubny 2022. To odpowiednio dużo czasu, by zaplanować uroczystość w najdrobniejszych szczegółach. Słodka oprawa przyjęcia to nie tylko cukiernicza gwiazda wieczoru w postaci dużego tortu weselnego, ale także całej gamy odcieni i smaków, jaką w imię zasady „less is more” może zaproponować zmysłom Państwa i Gości słodki stół. 

Każdy element słodkiego stołu Cappucino Cafe to manifestacja cukierniczej wurtuozerii zamykającej to, co najlepsze w naszych wypiekach, w pięknej oprawie oraz idealnie skrojonej porcji tworzącej „mini” dzieło sztuki w postaci torcików, serniczków, tart, lodów, ciastek czy deserków. 

Każdy projekt jest dla nas wyzwaniem, które realizujemy z indywidualnym podejściem do Państwa preferencji w oparciu o nasze wieloletnie doświadczenie. Dbamy nie tylko o wyselekcjonowanie najwyższej jakości składników i przygotowanie słodkiej uczty w zgodzie z wizją Pary Młodej. 

Wiele uwagi poświęcamy również samej scenografii, komponując z deserów oraz ich oprawy wyszukany spektakl piękna i smaku. W naszej ofercie znajdują się aranżacje kwiatowe, a by dopełnić całość, wypożyczamy również naczynia, patery na ciasto oraz dodatkowe rekwizyty zdolne uwypuklić każdy detal stołu i podkreślić jego wyjątkowość. 

Specjalizujemy się we wszystkich stylach — od glamour, przez elegancję i modernizm, po rustykal i boho, dopasowując każdy szczegół do wymagań i gustu Państwa Młodych. Na każdym etapie zlecenia służymy radą oraz doświadczeniem. 

Sami zajmujemy się dostarczeniem wypieków na przyjęcie oraz skomponowaniem stołu i dekoracji. Nie muszą się też Państwo martwić koniecznością dekompozycji i zwrotu naczyń. Jest to usługa zawarta w ofercie, ponieważ zależy nam, by dzień ten był nie tylko niezapomniany, ale i komfortowy w organizacji. 

Brak komentarzy

Dodaj komentarz